Echipamente

CUSP-3


CUSP-3
Seria de echipamente CUSP-3 reprezinta un sistem de achizitie de date cu 3 până la 9 canale proiectat special pentru înregistrarea mișcărilor seismice puternice precum și pentru monitorizarea structurilor. Echipamentele sunt livrate în mod obișnuit cu un accelerometru triaxiam intern in timp ce senzorii opționali pot include senzori de accelerație, vânt, deplasare, presiunea apei din pori, înclinare, rotire, etc. Seria de echipamente CUSP-3 oferă facilități avansate la un cost moderat.CUSP-Me


CUSP-Me
Echipamentele CUSP-Me sunt capabile să înregistreze sute de canale de date simultane, de la diferiți senzori, fiecare măsurând diferiți parametri precum deformații, deplasări, accelerații și/sau variabile de mediu (temperatură, viteza vantului, etc.). Echipamentele CUSP-Me reprezintă primul sistem dedicat solițiilor de monitorizăre a structurilor oferit într-un singur pachet. Sistemele CUSP-Me pot fi furnizate în diferite configurații, de la sisteme de sine stătătoare echipate cu sursă proprie de alimentare și back-up la sisteme adecvate pentru integrarea în infrastructura de rețele de date existente, reducand astfel costurile de instalare.
Title 3: Guralp


Inființată în anul 1985, Güralp este liderul echipamentelor de monitorizare seismică de bandă largă de mai bine de 30 ani. Avand sediul central la 80 km vest de Londra, echipa Güralp cu peste 100 membri proiectează, produce și livrează produse, servicii, sistem și soluții pentru diferite aplicații incluzând aici petrol și gaze, seismologie, inginerie civila și energie. Începând cu anul 2018, NAMAZU CONSULTING este unicul distrubuitor al echipamentelor și serviciilor Guralp în România. Mai multe informații cu privire la produse Guralp se pot gasi la adresa http://www.guralp.com/products/instruments.